Neoblomná Patrasová si stojí za svými slovy: Gelemové poslala tento vzkaz!

Dagmar Patrasová 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. prosince 2020 13:13 | Aktualizováno: 3. prosince 2020 9:46

Dagmar Patrasová přišla v posledních dnech s tvrzením, že s manželem Felixem jsou v čilém kontaktu. Známý saxofonista to částečně zpochyňoval, jeho žena si ale trvá na svém. Dokonce poslala vzkaz manželově milence.

Z toho, co v posledních dnech říká Dagmar Patrasová, by to skoro mohlo vypadat, že s Felixem Slováčkem opět tvoří pár, i když on má vlastní verzi celého příběhu. O čem je vlastně řeč?

Jak vás stars24.cz informoval, známá herečka tvrdí, že se vídají každý den. Hudebník trvá na tom, že se moc nevídají, ona je ale neoblomná. „V této době se mám asi jako všichni ostatní. Jsme stále zavření doma. Mám kočku, mám psa, dělají mi společnost. A vařím pro manžela,“ prozradila dle webu idnes.cz pořadu ShowTime.

V této souvislosti si Patrasová nezapomněla šťouchnout do manželovy milenky, výtvarnice Lucie Gelemové, i když ji jmenovitě neuvedla. „Vypadá to, že jeho paní asi nevaří, nevím,“ nechala se slyšet.

To ovšem Slováčka nijak netrápí, už dříve dal totiž najevo, kdo má u něj přednost. „Jsem s Lucií, hodlám s ní být i nadále a jsem s ní spokojený,“ vzkázal.

Témata: Dagmar Patrasová Felix Slováček