Jaroslava Obermaierová má koronavirus: Vůbec nic netušila!

Jaroslava Obermaierová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. prosince 2020 12:32

Koronavirová epidemie samozřejmě promlouvá i do natáčení některých filmových či televizních projektů. Vyprávět by o tom mohla Jaroslava Obermaierová, která se chystala do práce. Jenže si bude muset několik dní počkat.

Jaroslava Obermaierová věkově spadá do rizikové skupiny, není tedy divu, že si donedávna pochvalovala, že se jí koronavirus zatím vyhýbá. Z nejnovějších informací ale vyplývá, že to asi tak trochu zakřikla.

Hvězda Ulice se chystala do práce, jenže jí byla vystavena nekompromisní stopka. Co se stalo? „Z důvodu natáčení jsem si nechala udělat test na koronavirus, který mi vyšel pozitivní,“ přiznala webu super.cz.

„Vůbec jsem to nečekala a byla jsem tou zprávou překvapena, protože jsem neměla vůbec žádné příznaky,“ svěřila se herečka, která se domnívá, že virus chytila od syna. Naštěstí i nadále zůstává bez jakýchkoliv symptomů.

Obermaierová proto doufá, že se brzy do práce opravdu podívá. „Dodržuji desetidenní karanténu a pak zase začnu točit Ulici, několik natáčecích dní jsme museli s produkcí přesunout,“ dodala.

Témata: Jaroslava Obermaierová