Karel Gott (†80): Manželka Ivana zveřejnila nové VIDEO s mistrem!

Poslední píseň Karla Gotta se jmenuje Vánoční 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

2. prosince 2020 11:06

Ivana Gottová dojala fanoušky svého muže. Na sociálních sítích zveřejnila nové video, které vzniklo ještě před smrtí Karla Gotta!

Od smrti Karla Gotta uplynul už více než rok, fanoušci ani blízcí na něj přesto nezapomínají. Mistr před smrtí připravil veliké překvapení - už před dvěma lety společně se skupinou Kryštof v čele s Richardem Krajčem nahráli píseň Vánoční. Režie se ujala Karin Krajčo Babinská.

V písni Karel Gott mimo jiné zpívá: „Jsou Vánoce, jsou Váánoce, jsou Vááánoce...“ Klip k songu byl vypuštěn do světa 5. listopadu 2020, objevuje se v něm řada známých tváří včetně Ivy Janžurové, Dany Batulkové nebo Aloise Švehlíka.

Gottova manželka Ivana teď na facebooku zveřejnila další nové video (podívejte se zde), na kterém její zesnulý manžel část písně Vánoční nacvičuje. „Takhle se to musí zpívat...“ vysvětluje s úsměvem zpěvák, který sedí v kárované košili u stolu.

„Vám všem pro radost a potěšení. Přeji krásný adventní čas. Ivana,“ napsala k videu Gottová, která je s fanoušky dál v kontaktu přes oficiální facebookovou stránku zpěváka.

Příznivci Gotta jsou z nových záběrů naměkko. „I Vám, běhá mi mráz po zádech a mám slzy v očích. Nezapomenutelný člověk a hlas, jak zvon,“ vzkazuje fanynka Lucie. „Jako by to Kája tušil co přijde, proto ta píseň za rok. Věděl, že budem potřebovat pohladit po duši. Ivanko, krásný advent, pro Vás a Vaše holčičky,“ přidala se paní Radka.

„Krásné vzpomínky které navždy zůstanou díky nádherným písním v našich srdcích. Pro ty, co jej obdivovali, byl jeden z mála, který dokázal svou hudbou, šarmem, laskavostí, věrný svým fanouškům spojit několik generací,“ píše například paní Jana.

Témata: Karel Gott Ivana Gottová