Janek Ledecký přiznal rebelii: Hráli jsme ILEGÁLNÍ KONCERT!

Janek Ledecký, muzikál IAGO 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

2. prosince 2020 11:05

Janek Ledecký už dal několikrát najevo svůj názor na tuzemská opatření proti šíření koronaviru. Teď se dokonce přiznal k rebelii. Poprvé v životě prý odehrál ilegální koncert.

Janek Ledecký byl opakovaně kritický k některým opatřením proti šíření koronaviru, za což byl sám podroben kritice. Nyní naznačil, že už si z restrikcí až tak velkou hlavu nedělá. V rozhovoru pro pořad Prostor X se fakticky přiznal k jejich porušení.

„Včera jsme s kapelou udělali, poprvé jsem hrál ilegální koncert,“ nechal se slyšet hned v úvodu interview. Vystoupení se údajně odehrálo při rozsvěcení vánočního stromku v Chotěboři, ke které má vztah, protože zdejší pivovar sponzoruje jeho turné.

Slavný hudebník celou věc konzultoval se spolužáky z právnické fakulty. „Zjistil jsem, co se má udělat, aby nás rovnou neodvedli v klepetech, že když to budeme točit jako videoklip a bude nás do šesti lidí, tak to dokonce nemusíme hlásit ani na krajskou hygienickou stanici,“ prozradil.

„Prostě jsme tam přijeli a na chodníku jsme to tam bleskově rozbalili. Bylo to úplně zázračný, my jsme z toho měli radost,“ svěřil se Ledecký, který se nebojí ani možného správního řízení. „Jen do toho. My jsme to tam natočili, takže to je neprůstřelný. Nicméně ten pocit zakázaného ovoce tam samozřejmě proběhl,“ dodal.

Témata: Janek Ledecký