Dominika Gottová otevřeně: Proč ji Ivana nemá ráda?

Dominika Gottová, Ivana Gottová a Lucie Kovaříková

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

1. prosince 2020 12:35 | Aktualizováno: 1. prosince 2020 19:59

Není tajemstvím, že to mezi Ivanou a Dominikou Gottovými moc neklape. Proč? To nyní otevřeně prozradila dcera zesnulého Mistra.

Dominika přiznala, že příčinou jejich neshod je závislost. Ostatně proto vyrazila i do Finska, kde se podle svých slov byla se léčit. "Táta o tom věděl, bylo to ve Finsku v Helsinkách. Tam se pacienti léčí čtrnáct dní a tři měsíce se pak dochází dvakrát týdně k lékaři na kontrolu. Táta říkal, že se mu to nezdá, že těch čtrnáct dní je málo. Pak to sklouzlo k horšímu a říkal, že musím znovu, na pořádnou tříměsíční léčbu v ústavu," řekla Dominika serveru Expres.cz.

Následně si ji vzala do parády Ivana, která jí měla najít dvě léčebny. Ani do jedné ale Dominika nakonec nenastoupila. Ivana jí tak dnes považuje za černou ovci celé rodiny a údajně jí vadilo, že Dominika dělala Karlu Gottovi ostudu. On sám se ale hádkám snažil vyhýbat, byl unavený.

"Měla jsem období problémů a jí vadilo, že si na něco stěžuju. Říkala, že když ona má nějaký problém, že si to nechává pro sebe a nezatěžuje ostatní, že svými problémy dělám starosti tátovi a tomu to nedělá dobře. Tehdy se náš vztah začal hroutit," prozradila Dominika.

Jestli si k sobě někdy najdou cestu ale neví. "Jsem tu už rok a od mé poslední opakované výzvy vidět se jsem od ní už neobdržela ani jednu textovou zprávu, ani telefonát," svěřila se s tím, že neví, proč si s Ivanou nejsou schopny "kápnout na stejnou notu."

Témata: Dominika Gottová Ivana Gottová