Tydýt Lukáš Pavlásek překvapil: Takhle vypadal na prahu dospělosti!

Pavlásek, Lukáš 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. listopadu 2020 15:34

Lukáš Pavlásek (42) se proslavil jako stand-up komik, ale i jako tydýt z reklamy na mobilního operátora a svérázný tanečník ze StarDance. Také se ale nebojí sáhnout do svého archivu a vytáhnout i snímky z doby, kdy ještě slavný nebyl. Podobnými obrázky by se přitom mnozí jeho kolegové zřejmě nechlubili!

Lukáš Pavlásek na instagramu zveřejnil svůj 24 let starý snímek. „Tato momentka zachytila zasmušilou máničku v roce 1996. Jak zpívá Mňága a Žďorp: V devatenácti píše svý první paměti, absolutně netuší co bude ve dvaceti, v černým svetru u knihkupectví stojí a jeho cesta je i cestou mojí...“ notuje si Pavlásek.

Na fotce, kterou si můžete prohlédnout v naší fotogalerii, má dlouhé blond vlasy alá Kurt Cobain a výrazný nos, díky kterému je nemožné si ho splést. Fanoušky tím hodně pobavil. „Ty oči zůstaly stejně vykulené jako dodnes a to je Vaše image,“ baví se další diskutující.

Podle některých skutečně vypadá jako tragicky zesnulý zpěvák Nirvany, podle jiných je ale spíše podobný herečce Anně Polívkové. „Spíš jak Mňága a Žďorp vypadáš tady jak Mardi z Vypsáný fixy,“ směje se fanynka Šárka.

Témata: Lukáš Pavlásek StarDance