Jaromír Jágr zvažuje KONEC? Nečekaná slova o absenci motivace!

Jaromír Jágr 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2020 14:54

Všichni jeho vrstevníci pověsili brusle na hřebík, jen Jaromír Jágr ještě letos hrál hokej na té nejvyšší úrovni. Nějaký čas už ho ale lidé na ledě také neviděli. Znamená to definitivní konec?

Každý rok se v souvislosti s Jaromírem Jágrem řeší jedno a to samé – konec kariéry. Vždyť také v polovině února, tedy za necelé tři měsíce, oslaví již 49. narozeniny, což je věk, v němž je mnoho hokejistů třeba už deset let v důchodu.

Legendární útočník ostatně v probíhající sezóně ještě nenastoupil, což mluví za své. Ruským novinářům si nedávno postěžoval, že kvůli covidu panuje zvláštní situace. „Netrénoval jsem jako v předchozích letech, ale tuhle sezonu chci ještě dohrát,“ řekl jim dle webu isport.blesk.cz.

Nástup na led však bude podle svých slov ještě nějaký čas odkládat. „S největší pravděpodobností se vrátím na play off,“ prozradil a dále konstatoval, že chce být na kluzišti platný, což by teď nebyl.

„Hokej je čím dál těžší. Trochu jsem ztratil chuť, když jsem chtěl všem dokázat, že se zlepšuji a zlepšuji. Nemám dostatečnou motivaci pokračovat. Ale jedno chci říct. Tohle není moje poslední sezona,“ dodal nakonec Jágr.

Témata: Jaromír Jágr