Anna Slováčková v šoku: Nikdy by ji nenapadlo, že pro ni tohle někdo udělá!

Anna Slováčková se pochlubila cenou. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2020 10:42 | Aktualizováno: 1. prosince 2020 16:51

Anna Slováčková zažívá šťastné období. Před pár dny potvrdila, že koncem září ukončila léčbu, teď se navíc dočkala ocenění za působení ve světě internetu. To ji evidentně hodně zaskočilo.

Anička Slováčková v posledních dnech zaplavuje fanoušky dobrými zprávami. V uplynulých hodinách je potěšila zprávou, že se ocitla mezi 12 oceněnými v anketě Czech Social Awards jako jeden z nejvíce inspirativních lidí na našich sociálních sítích.

„Jsem v šoku, protože mě ani nenapadlo, že by někoho napadlo pro mě hlasovat nebo být vůbec nominována. Děkuji vám. Udělali jste mi radost,“ svěřila se hrdá laureátka ceny za působení na internetu.

Talentovaná herečka a zpěvačka přiznala, že o podobném momentu roky snila. „Vždycky jsem si představovala, jak přebírám Oscara nebo Slavíka, a jako dítě jsem si před zrcadlem zkoušela různý děkovný řeči a tak… Akorát jsem vždycky stěží vyhrála 10. místo v bowlingu,“ prozradila.

Slováčková, jak se sluší a patří, nezapomněla poděkovat ostatním oceněným i svým příznivcům. „Hlavně vám chci dobří lidé poděkovat za to, že jste vy pro mě tou největší inspirací a je to každý z nás, kdo by si takové ocenění zasloužil,“ dodala.

Témata: Anna Slováčková