Dominika Gottová: Nápadníka z letiště připravila o iluze!

Dominika Gottová 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2020 9:23

Dominika Gottová se sice rozhodla dát další šanci manželství s Timem Tolkkim, kdyby to ale opět nevyšlo, o nápadníka asi nebude mít nouzi. Jeden si ji před pár dny odchytil přímo na letišti. Co mu teď vzkázala?

Minulý týden jsme vás informovali, že si na Dominiku Gottovou po jejím příletu z Finska zpátky do Česka počíhal do té doby neznámý nápadník. Ukázalo se, že jde údajně o kamaráda vdovce Josefa Rychtáře.

Tajemný muž ji navíc zaplavil esemeskami. Co bylo jejich obsahem? „Abych nezůstávala ve Finsku, ať se vrátím a už tam nejezdím! A že mi finančně pomůže a postará se o mě. To mi začalo vadit. Přišlo mi, jako by si mě chtěl přivlastnit,“ prozradila webu ahaonline.cz jejich adresátka.

Nejstarší dceru slavného zpěváka takový zájem o její osobu vůbec nepotěšil. „Nebráním nikomu říct svůj názor, ale sama musím vědět, co udělám. A vím to moc dobře!“ vysvětlila stručně a jasně.

Gottová mu proto hodlá něco pořádně od plic vzkázat. „Panu Veselému k tomu všemu ještě něco napíšu,“ prozradila na závěr identitu svého amanta.

Témata: Dominika Gottová