Monika Absolonová: Upřímná slova o zlomu v průběhu covidu!

Absolonová, Monika 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

30. listopadu 2020 8:44 | Aktualizováno: 30. listopadu 2020 20:19

Není žádným tajemstvím, že u lidí, kterým je diagnostikováno onemocnění covid-19, může po několika dnech dojít k náhlému zlomu k horšímu. Jak je to v případě Moniky Absolonové? Oblíbená zpěvačka promluvila!

Česku se v posledních týdnech daří koronavirovou epidemii brzdit, ve všedních dnech ale stále přibývají tisíce nových případů. V minulém týdnu testy potvrdily nákazu také u Moniky Absolonové.

Zprvu dvojnásobná maminka informovala, že se nepotýká s žádnými příznaky infekce, což shledala jako nebezpečnou věc, protože v takovém případě člověk o nemoci nemá sebemenší ponětí.

O víkendu už se přece jen s lehčími symptomy covidu-19 setkala. „Zatím mi stále nic moc není, jen jsem (při soustředění se na svou osobu) trošku unavená a ztrácím čich,“ napsala na sociální síti.

V neděli ale všechny fanoušky ujistila, že k žádnému zvratu k horšímu opravdu nedochází. „Jen Vám chci říct, že jsem v pořádku. Žádný zlom v průběhu nemoci nenastal, a tak to vypadá, že v úterý vaříme! Těším se,“ uvedla Absolonová.

Témata: Monika Absolonová