Bára Basiková opět děsí: Za měsíc to může vypuknout?!

Bára Basiková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

28. listopadu 2020 18:54 | Aktualizováno: 30. listopadu 2020 22:00

Zatímco Česko i zbytek světa stále trápí koronavirus, Bára Basiková přišla se zajímavou tezí na základě toho, co viděla v Praze. Podle ní by tu brzy mohla klidně vypuknout epidemie jiné nemoci.

Bára Basiková koronavirou pandemii hodně prožívá a dává často najevo soucit s podnikateli, kteří musí mít zavřeno. Samotný nouzový stav podle ní přináší apokalyptické výjevy. „Ty já dost blbě snáším. A nelze se jim vyhnout,“ uvedla na svém blogu.

V pražském Starém Městě ji prý děsí na každém kroku. „Bezdomovci a holubi okupují vše, co zůstalo opuštěno, zrušeno a bez života. Ve dne i v noci se tu rozprostírá říše duchů,“ tvrdí známá zpěvačka.

„Místo obchodů, restaurací a kaváren zůstaly jen prázdný výlohy a uvnitř vyklizený místnosti, nahánějící strach, na ulicích odpadků jak na skládce, bezdomovci bezostyšně a beztrestně kálejí na chodníky, a holubi obsadili všechna místa, kde není ruch, a svými exkrementy pokryli, co mohli,“ konstatovala.

Bára Basiková to – stejně jako řada dalších občanů hlavního města – těžce nese. „Katastrofa! Nikdo s tím nic nedělá. Za měsíc by tu mohl vypuknout tyfus,“ dodala.

Témata: Bára Basiková