Přiznání Markéty Konvičkové: O pohodlí dcery se stará až nyní?!

Markéta Konvičková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 16:18

Markéta Konvičková si mateřství pochopitelně velice užívá, i když některé věci dohání opravdu na poslední chvíli. Mnohdy přitom jde o pohodlí dcery Amálky. Co na sebe zpěvačka práskla?

Markéta Konvičková se stala maminkou již před dvěma měsíci, konkrétně v polovině září. U většiny nastávajících rodičů bývá zvykem, že v době porodu už mají doma všechno do puntíku připravené, aby se mohli věnovat jen miminku.

V případě někdejší účastnice StarDance to neplatilo. Souběžně s těhotenstvím totiž běžela stavba rodinného domu, do kterého se nastěhovali, aniž by v interiéru bylo vše na svém místě.

Blonďatá zpěvačka se nyní pochlubila fotkou postýlky pro dceru Amálky. Při té příležitosti přiznala, že o pohodlí novorozené holčičky se stará až s jistým odstupem času. Tak snad jí to odpustí…

„U nás to bylo všechno trošku opačně. Většina maminek má vše zařízeno, nachystáno, vypipláno ještě před příchodem miminka. My se teď konečně přestěhovali na domeček a Amálce zařizujeme království za chodu,“ konstatovala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková