Patricie Pagáčová a první dítě po svatbě? Lidi to zajímá, zde je odpověď!

Patricie Solaříková 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

27. listopadu 2020 13:17 | Aktualizováno: 28. listopadu 2020 11:45

Patricie Pagáčová má ve svém okolí řadu kamarádek, které jsou už maminkami. Jmenovat můžeme třeba Moniku Bagárovou. Pro známou seriálovou herečku to ale zatím tak úplně není téma.

Patricie Pagáčová si díky angažmá v televizních seriálech i na sociálních sítích získala velkou spoustu fanoušků. Mnozí z nich jsou velice zvídaví, což ale občas přináší nepříjemné dotazy. Někdejší hvězda Ulice o tom ví své.

Obzvlášť na jednu otázku týkající se osobního života reaguje opravdu podrážděně. „Nejvíc lidi zajímá, kdy budu mít dítě. Nevím proč. Pořád jsem nepochopila, proč je to tak důležité,“ svěřila se pořadu ShowTime.

Sympatická herečka si to vysvětluje tak, že lidé žijí v přesvědčení, že by po nedávném sňatku měla udělat další krok – založení rodiny. „Nikdo nedokáže pochopit, jak je možné, že jsme už rok po svatbě a nemáme dítě,“ vysvětlila.

„Když už si tedy hrajeme na strašně hyperkorektní dobu, otázka na těhotenství by opravdu neměla být úplně běžná. Fakt nikdy nevíte, kdy se dotknete nějakého citlivého tématu. Nebo na to prostě žena ještě není připravena,“ dodala Pagáčová.

Témata: Patricie Solaříková