Veronika Arichteva přiznala chybu: Nejbližší jí to říkali, poradit si nenechala!

Veronika Arichteva se synem. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 11:41 | Aktualizováno: 27. listopadu 2020 13:02

Syn Veroniky Arichtevy dělá jí samotné i jejím nejbližším velkou radost. Ještě než přišel na svět, snažila se maminka známé herečce poradit. Co konkrétně zaznělo a jak to dopadlo?

Veronika Arichteva prožívá mateřství poprvé, v takovém případě bývá běžné, že si ženy obrací na své kamarádky či maminku, aby je požádala o rady na základě jejich zkušeností. Spolehnout se na to mohla i známá seriálová hvězda.

Jenže už po pár týdnech na sociální síti přiznala, že se tím tak úplně neřídila. „Hluboce se omlouvám svojí mamince, protože měla pravdu! Mám tři pr**le oblečení, co měl Luka jenom jednou, aby to měl na sobě aspoň jednou! Hlavně tepláčků,“ konstatovala na instagramu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

Jak ty konkrétní rady zněly? „Nekupuj toho tolik, to bude mít v tý velikosti maximálně na pár dní. A nakup si hlavně ty dlouhý pyžamka přes nožičky. Tepláčky na začátku moc neužiješ. To je zbytečný. Stačí třeba dvoje,“ prozradila sympatická herečka.

To se potvrdilo do puntíku. „Ty dlouhý pyžama přes haksničky, který považuju za nejlepší miminovskej outfit na šestinedělí, jsem samozřejmě dokupovala,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva