Lucie Vondráčková v noční Praze s IDOLEM ŽEN: Hřejivá slova plná díků!

Lucie Vondráčková a Sámer Issa 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

26. listopadu 2020 8:42 | Aktualizováno: 26. listopadu 2020 22:02

Lucie Vondráčková je už delší dobu nezadaná, všem nápadníkům, kterých opravdu není málo, ale odolává. V těchto dnech se ale sama od sebe pochlubila fotkou z procházky Prahou. Kdo jí dělal doprovod?

Lucie Vondráčková se od chvíle rozpadu manželství s Tomášem Plekancem raději drží zpátky a do nového vztahu se na rozdíl od hokejisty, s nímž má dva syny, nehrne. S muži se alespoň umí naladit na společnou notu, a to doslova, co se hudby týče.

Naposledy navázala úspěšnou spolupráci se Sámerem Issou, někdejším účastníkem talentové soutěže SuperStar, kde udělal díru do světa a stal se velkým miláčkem a idolem žen. Něčím teď zaujal i známou herečku a zpěvačku.

Po vydání duetu Vrať se si dokonce vyrazili na procházku noční Prahou, o čemž svědčí fotografie z profilu dvojnásobné maminky. Následovala hřejivá slova plná díků.

„Moc díky za vaše krásné reakce… šli jsme tentokrát oba se Sámerem proti větru, ale vyplatilo se. Díky za tvou píli a talent, Sámere. A díky celému našemu dreamteamu,“ napsala Vondráčková.

Témata: Lucie Vondráčková Sámer Issa