Roman Vojtek se dočkal dalšího syna: Jeho Petra konečně porodila!

Roman a Petra Vojtkovi se dočkali syna. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. listopadu 2020 16:04

Manželé Vojtkovi se konečně dočkali prvního společného potomka. Druhý syn známého herce přišel na svět v úterních brzkých ranních hodinách. Jaké jméno mu rodiče vybrali?

Roman Vojtek dnes po poledni oznámil velkou novinku. „Trochu to trvalo, ale na to krásné se musí občas počkat. Dnes ve tři hodiny ráno se nám s Peťkou narodil syn. Je zdravý a v pořádku a své mamince dal lehounce zabrat,“ uvedl herec na instagramu s tím, že chlapeček dostal jméno Nathaniel.

Manželce vzápětí vysekl poklonu. „Děkuji své ženě za to, co dnes v noci dokázala. Opět jsem si uvědomil, co dokáže ‚ženská síla‘. Lásko, jsi neuvěřitelná,“ dodal Vojtek a připojil poděkování týmu z Ústavu pro péči o matku a dítě v pražském Podolí. Zdravotníkům děkovala samozřejmě i hrdá prvorodička.

Petra Vojtková už se totiž také vyjádřila k porodu na sociální síti. „Ta dávka bezpodmínečné lásky je neskutečná. Absolutní vrchol celého těhotenství. Nedokážu ani slovy popsat, jak moc si vážím svého manžela! Ano, byl to jeho třetí porod, tak už věděl, do čeho jde, ale ta něha, síla a neuvěřitelná podpora byla neskutečná,“ napsala.

Zatímco pro ni šlo o prvního potomka, Vojtek má již dvě děti, dceru a syna, z předchozího vztahu. „Nemůžu už napsat nic víc, jdu se mazlit, kojit a rozdávat mateřskou lásku,“ uzavřela novopečená maminka svůj příspěvek.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová