Čerstvě vyznamenaný Trávníček: Radost střídá smutek! Blízká osoba podlehla covidu!

Pavel Trávníček

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

24. listopadu 2020 12:52

Nemůže se hrát, a tak Pavla Trávníčka jistě potěšilo, že si na něj vzpomněli na Pražském hradě, kam si příští rok dojde pro vyznamenání. Radost ale dnes vystřídal smutek z odchodu blízké osoby. Na vině je nemoc covid-19.

Během pouhých pár týdnů střídají u Pavla Trávníčka radost pocity smutku. Zatímco koncem října mu všichni gratulovali k ocenění státním vyznamenáním, nyní jemu a jeho ženě Monice kondolují. Co se stalo?

Právě manželka totiž dnes ráno na sociální síti uvedla, že se jí „zhroutil svět“. Oblíbený herec a představitel princů následně na dotaz webu blesk.cz uvedl, že on je v pořádku, nikoliv však jeho tchyně, která dle serveru podlehla nákaze koronavirem.

Přijít k ní měla v práci, byla totiž zaměstnána v pečovatelském domě. Právě zařízení sociálních služeb se během druhé vlny epidemie v posledních týdnech stala častým ohniskem šíření nemoci covid-19.

Trávníčkova žena o potvrzení infekce u maminky informovala teprve před několika dny. „Moje máma si to myslela také a týden ležela doma v domnění, že má chřipku, že to nic není. Dnes byla hospitalizována s COVIDEM a zápalem plic v prostějovské nemocnici,“ napsala ve čtvrtek.

Témata: Pavel Trávníček