Olga Menzelová přiznala: Antidepresiva a podvod!

Jiří Menzel s manželkou Olgou 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 15:39 | Aktualizováno: 24. listopadu 2020 14:46

Olga Menzelová prožívá od konce letních prázdnin nelehké období. Nejprve zemřel její manžel, pak přišlo velké odhalení, že má malého syna. Vdova po slavném režisérovi přiznala, co jí ještě v uplynulých měsících potkalo.

Olga Menzelová si v posledních týdnech několikrát vysloužila pozornost, když se rozhodla prozradit některá tajemství z osobního života. Něco si ale po nějaký čas ještě nechala pro sebe.  

Velkou ranou pro ni pochopitelně byl odchod jejího muže Jiřího Menzela (†82), který nesla opravdu těžce. „Když jsem se vzpamatovala z nejhoršího, začala mi docházet ta definitiva,“ uvedla v rozhovoru pro časopis Moje psychologie.

Producentka přiznala, že si potřebovala ulevit za pomoci léků. „Brečela jsem třeba několikrát denně! Stačilo, aby mi někdo kondoloval, nebo jen mluvil o Jirkovi a já už spustila,“ vysvětlila vdova.

„Nakonec jsem si musela pomoct antidepresivy. K tomu přispělo v poslední době i to, že jsme stali obětí podvodu při koupi nemovitosti, a následně dům vykradli dělníci firmy, která objekt opravovala,“ dodala Menzelová.

Témata: Olga Menzelová