Eva Burešová v šoku: Není arogantní, ale znechucená a zklamaná! Co se stalo?

Eva Burešová (herečka) 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

23. listopadu 2020 14:00

Eva Burešová si uplynulý víkend moc neužila a fanouškům se na sociální síti rozhodla vysvětlit, proč tomu tak bylo. Známé herečce a zpěvačce se nelíbí pozornost, které se jí v posledních dnech dostává.

Eva Burešová se včera důrazně ohradila proti spekulacím o údajném vztahu, který podle některých médií udržuje. „Jsem v naprostém šoku. Od rána mi v dnešní posvátný den zvoní telefon. Volají média a ptají se na určitou věc, kvůli které mi volají už poslední měsíc. Já jim dokola opakuji, že se o svém soukromí nechci bavit, že to, na co se ptají, je jen mezi mnou a dotyčnou osobou,“ spustila na sociální síti.

„Prý jsem se změnila a jsem arogantní. Jen proto, že jsem se rozhodla střežit své soukromí Chránit mé blízké. Chci mluvit jen o své práci a o věcech, do kterých si myslím, že někomu může něco být. Pokaždé, když jsem mluvila o něčem ze svého soukromí, vše se překroutilo. Naprosto vše. A já už to nechci. Nechte můj soukromí život, svět, prosím,“ vyzvala seriálová hvězda.

Následně prozradila, že zástupci některého z médií postavili auto před její byt a fotili jejího syna i rodiče bez svolení. „Moji rodiče a můj syn nemají s mou prací nic společného. Nemají být na hlavních stránkách vašich plátků. Necítím to jako fér. Nutite mě k veřejnému vyjadřování o něčem o čem mluvit nechci a sama jsem vám to několikrát řekla,“ uvedla.

„Jsem znechucená a zklamaná. Být na vašich stránkách není moje práce. To nepatří k mé práci. Ať si každý říká, co chce. Chtěla jsem jen trochu soukromí. Chtěla jsem jen věci, které jsou intimní, prožívat sama,“ napsala herečka a zpěvačka.

Burešová dodala, že nekolikadenní stalkování si nikdo nezaslouží, a vyzvala fanoušky, aby chodili pro informace rovnou ke zdroji. „A pokud se u zdroje nic neděje. Akceptujte to. A buď čekejte, nebo to nechte být,“ konstatovala

Témata: Eva Burešová