K smrti unavená Laďka Něrgešová: Takhle ji z televize určitě neznáte!

Laďka Něrgešová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. listopadu 2020 12:06 | Aktualizováno: 24. listopadu 2020 22:04

V práci je vždy profesionální a dokonale upravená. Jenže doma není často na make-up a další věci čas! Herečka a moderátorka Laďka Něrgešová se fanouškům ukázala nenalíčená, neučesaná a hodně unavená. Chtěla tak ukázat, že ani ona není superžena a že jí starost o děti a především domácí výuka dávají pořádně zabrat!

Doba covidová je pro všechny velmi náročná. Někteří přišli o příbuzné či kamarády, jiní o práci a většinu sociálních kontaktů. Opatření tvrdě dopadla také na učitelé, jejich žáci a studenty, ale i rodiče mladších dětí.

Své o tom ví i Laďka Něrgešová, která má doma dvě malé děti. Mladší Meda ještě není školou povinná – na rozdíl od jejího staršího bratra Adama. I když se na televizních obrazovkách moderátorka ukazuje vždy pečlivě upravená, v soukromí to často vypadá jinak! 

Právě kvůli školním povinnostem své ratolesti dostává Laďka pořádně zabrat. Na sociálních sítích zveřejnila fotografii, na které je nenamalovaná, s kruhy pod očima a viditelně unavená. Svůj vzhled ironicky označila za „vorvanou samici“. 

„Bez make-upu a mozku. Zdokumentováno. Poslední úkoly distanční výuky jsme dodělali po deváté večer. Jasně. Moje chyba. Dovolila jsem si jít s nima odpoledne ven. Oba dny víkendu. Ale jako....? Mám dost. Jasně. Dáme to. Ale začíná to být po skoro třičtvrtě roce 'divnodoby' trochu vyčerpávající,“ posteskla si na instagramu herečka a moderátorka.

I když to má teď stejně jako řada dalších Čechů náročné, snaží se vše brát s nadhledem. „Nestěžuju si. Jen chci ukázat, že v tom nejste sami! A hele tři dny jsem se nedostala k tomu umýt si hlavu. Tak hlavně, že máme vyluxováno, vyžehleno, hotové všechny zápisky a úkoly a napečeno...že?“ dodává unavená Něrgešová.

Témata: Laďka Něrgešová Koronavirus