Falešná Kateřina Kristelová? Petr Novotný spustil kanonádu

Kateřina Kristelová 16

Autor: Hrušková, stars24.cz

9. března 2018 14:48

Kateřina Kristelová je poslední dobou hodně probírána médii spolu se svým přítelem Tomášem Řepkou. Nyní je v tom ale sama. Komentář Petra Novotného na jeho sociální sítí jasně míří proti ní. V něm posílá ostrý vzkaz Kateřině a obviňuje ji ze založení falešného profilu, kde si moderátorka údajně sama chválí přípravky, které na své sociální síti propaguje.

Sociální síť Kristelové slouží též jako místo, kde dělá reklamu různým značkám. Nebylo tomu jinak ani nedávno, kdy propagovala přípravek na pleť. Tuto fotku komentoval profil, který je podle Pavla Novotného falešný a moderátorka si ho tam přidala sama, aby udělala dobrou propagaci. Další kdo se vyjádřil pod produkt byl bývalý fotbalista Tomáš Řepka.

Podle Novotného byl i tento komentář zmanipulovaný Kateřinou, která jistě sama z jeho profilu příspěvek přidala. „Promo/produkt i propagatorku nejprve pod fake profilem sama propagatorka pochválí, poté za to pod svou pravou identitou falešné identitě - kterou je ona sama - poděkuje, aby to vzápětí do třetice všeho fejkového korunovala tím, že oba posty osmajlíkuje pod identitou Řepky, za kterého se na IG vydává a tedy se za jeho IG skrývá ona sama, zatímco se tváří, že je jen svou pravou identitou, pravá identita je i ten pán a nevydává se za Řepku, za kterého se ve skutečnosti vydává. Franz Kafka by se v tom ztratil, ale klient zřejmě teče blahem, jak se mu o produktu baví plebs s celebritami netuše, že to je všechno Blažková,“ zveřejnil na své sociální síti.

Po té přidal ještě dodatek v příspěvku „Aktualizovano 10:32 - pan Dragoun existuje a pracuje v Krupce Pod kaštany,“ dodal zřejmě jako výsměch. Zdá se ale, že otázkou zůstává, zda má pravdu či ne. Jeho zesměšňování Kateřiny Kristelové bylo známé už v minulosti, kdy se oblékl do podobných šatů a napodoboval Kateřiny fotografie.

Kolem Kristelové je ale v poslední době opravdu rušno. Nejprve se o to postarala kauza ohledně údajného zasílání inzerátů Vlaďky Erbové. Ta měla zveřejněné fotografie na internetu s nabídkou erotických služeb. Podle slov Erbové šlo o zneužití jejích fotografií přímo bývalým manželem Tomášem Řepkou a jeho nové přítelkyně Kateřiny Kristelové

Rozruch je kolem Kateřiny také kvůli kauze kolem pořadu Telebrity. Tam vstoupila do natáčení pořadu a začala organizovat, co se bude říkat a co ne. Naštvala tím režiséra pořadu. Ten řekl, že tohle se stalo naposled, aby do toho Kristelová vstupovala. Na to konto se s Tomášem sbalili a odešli z natáčení.

Témata: Kateřina Kristelová Pavel Novotný