Pizingerová málem udělala velkou chybu! Přemluvily jí kamarádky!

Vendula Pizingerová se synem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. listopadu 2020 14:18 | Aktualizováno: 20. listopadu 2020 20:31

Vendule Pizingerové se nedávno narodil syn Josef, který jí přímo před očima roste jako z vody. Už nikdy tedy nebude tak roztomilý, jako byl krátce po porodu. Díky kamarádkám to bude mít zachycené alespoň na fotkách.

Vendula Pizingerová na prvního máje šokovala fanoušky oznámením, že je v 48 letech opět těhotná. Před pár týdny přišel na svět syn Josef a dá se předpokládat, že o dalšího potomka už se hrdá maminka pokoušet nebude.

Jednotlivé fáze mateřství tedy prožívá pravděpodobně naposledy, což si možná tak úplně neuvědomila. Naštěstí má řadu přátel, kteří ji upozornili, aby si do rodinného alba vše pečlivě zaznamenávala.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova)

Na instagramovém profilu se pochlubila snímky chlapce, které byly pořízeny jen pár dní poté, co přišel na svět. I díky nim prezidentce Kapky naděje dochází, že zvlášť v prvních týdnech rostou děti jako z vody.

„Tak tady bylo Josefovi deset dní. Kámošky mne přemluvily, abych mu nechala udělat tyhle fotky. A dobře udělaly. Děkuju, čas prostě nevrátíš. Ani minutu,“ svěřila se Pizingerová na sociální síti.

Témata: Vendula Pizingerová