Rocker Aleš Brichta: Dušení, spousta krve a záchranka!

Brichta, Aleš

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. listopadu 2020 11:08

Rocker Aleš Brichta (61) má za sebou opravdu nepříjemný zážitek. Kvůli své nemotornosti totiž skončil zkrvavený v rukou lékařů! Jeho žena mu dokonce musela přivolat sanitku!

Zpěvák Aleš Brichta trpí řadou zdravotních problémů – trápí ho dna, ucpané cévy a navíc už téměř nevidí. Teď si dokonce musel zavolat záchranku a skončil v nemocnici! Překvapivě za to ale nemohou výše zmíněné zdravotní problémy, ale spíše jeho nešikovnost!

„Tak jsem vyzkoušel, že zdravotnictví u nás funguje. Když jsem včera doma polykal prášky, tak mi jeden zaskočil, já se zakuckal, začal se dusit a fláknul sebou na zem. Jenže při pádu jsem si o stůl zlomil nos,“ popisuje Brichta, co se mu vlastně stalo.

I když to na první dojem může vypadat jako komická nehoda, opak je pravdou! „Krve jako z vola, tak Johanka zavolala záchranku, která mě odvezla do Nemocnice Na Bulovce,“ uvedl zpěvák.

Tam se o něj lékaři postarali, vyšetřili jo a tak si ho jeho žena Johanka mohla vyzvednout a odvézt zpátky domů. „Chudák nos, pokolikáté už? Asi ho pořád strkám tam, kam nemám,“ posteskl si hudebník na svém facebooku.

Brichta po nepříjemném zážitku ocenil především práci doktorů a sestřiček. „Chtěl bych tímto poděkovat všem zdravotníkům za jejich péči. Doufám, že je nebudu muset otravovat znovu a prášky budu radši polykat po jednom,“ slibuje teď rocker.

Témata: Aleš Brichta