Lucie Šafářová odhalila své soukromí: Kolik času tráví se syny Vondráčkové?

Lucie Šafářová 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. listopadu 2020 9:59

Bývalá tenistka Lucie Šafářová (33) se na mateřské rozhodně nenudí. Dcerka Leontýnka, jejímž otcem je Tomáš Plekanec (38), bude mít brzy rok, do toho u nich doma často tráví čas synové z hokejistova prvního manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou (40)!

Šafářová bez okolků přiznává, že i když se její život po skončení aktivní tenisové kariéry obrátil o 180 stupňů, je spokojená a šťastná. Rodina ji totiž naplňuje – a to i přesto, že být matkou na plný úvazek je náročné a ona tak bývá často vyčerpaná. Jediné, co ji na mateřství tolik nevyhovuje, je prý nedostatek spánku.

Její dcera Leontýnka bude mít brzy první narozeniny, doma tak má hodně veselo. Hodně času se sestřičkou navíc tráví i pětiletý Adam a osmiletý Matyáš, které má Tomáš Plekanec s Lucií Vondráčkovou. „Občas jsem z toho unavená, nějaké dny je toho prostě hodně. Když jsme ještě s klukama tři, tak je to plný dům, ale v dobrém,“ vysvětlovala Šafářová v podcastu U baru své dobré kamarádky a tenistky Barbory Strýcové.

Tenistka má radost především z toho, že mají oba chlapci s malou Leontýnkou dobrý vztah. „Malá je miluje. Je to hrozně hezký je vidět dohromady. Fungujeme hezky jako rodina,“ pochvaluje si Šafářová s tím, že si někdy užívá když všechny děti večer usnou.

A není se co divit, kluky mají Plekanec a Šafářová podle tenistky na starosti vždy asi na půl měsíce. Je ale především ráda, že všechno dobře klape. „Jsme šťastní, máme šťastnou rodinu,“ dodává Lucie Šafářová s tím, že si přeje, aby tohle nikdy neskončilo.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková