Petr Janda podstoupil vážnou OPERACI: Zlobil ho důležitý orgán!

Petr Janda musel na operaci. 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

20. listopadu 2020 8:43 | Aktualizováno: 20. listopadu 2020 11:44

Petr Janda v těchto dnech pořádně vyděsil všechny fanoušky kapely Olympic. Frontman slavné formace se totiž objevil na nemocničním lůžku, musel totiž podstoupit operaci. Co se mu stalo?

Osmdesátka se neúprosně blíží, příští rok v květnu oslaví Petr Janda již 79. narozeniny. I vzhledem k tomu, že má poměrně malé děti, tu pochopitelně chce zůstat co nejdéle, a tak nepodceňuje prevenci.

V tomto týdnu se fanouškům prostřednictvím facebookového profilu legendární kapely Olympic ozval z pražského IKEM, kde podstoupil zákrok. „Petr má operaci úspěšně za sebou a všechny Vás zdraví,“ objevilo se na stránce. Vyvolalo to samozřejmě velkou odezvu.

„Petr všem děkuje za projevený zájem a za přání rychlého uzdravení. Jelikož se všichni ptáte, na jaké byl operaci, tak odborný termín zní ablace síňové arytmie. Petr se cítí skvěle a zítra po vizitě by měl opustit nemocnici,“ uvedli členové kapely ve čtvrtek.

Jandu momentálně nemusí nijak trápit, že je zdravotně indisponován, protože hudebníci stejně nemají možnost vystupovat. Olympic nedávno potěšil fanoušky alespoň vydáním nové desky.

Témata: Petr Janda