Bára Basiková upřímně o Tváři: Na konci to málem nepřežila!

Bára Basiková

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. listopadu 2020 16:57

Báru Basikovou museli hodně přemlouvat k účasti v show Tvoje tvář má známý hlas a nakonec se jí tam dočkali. Známá zpěvačka rozhodnutí nelituje, skoro by se naopak nebránila dalšímu pokračování.

Bára Basiková dává v posledních měsících hodně najevo, že soucítí s těmi, které o živobytí přinejmenším dočasně připravil koronavirus. Ona také přišla o možnost koncertovat, naštěstí ale přišla spásná nabídka.

Zpěvačka ji přijala a mohla se tak zúčastnit další řady show Tvoje tvář má známý hlas. „Pochopila jsem, jaký veliký štěstí mě potkalo, když jsem do toho úžasnýho projektu mohla jít, a že jsem udělala dobře a překonala samu sebe, zažila tady fantastický chvíle a poznala báječný lidi, který mi budou hrozně chybět a asi to loučení nepřežiju,“ svěřila se.

„Ten poslední den jsme všichni plakali, dávali si dárečky, pak jsme večer natočili poslední epizodu, a potom už jen slavili, bavili se a pili, s úsměvem na rtech a s pocitem, že jsme zažili něco velkolepýho,“ uvedla na svém blogu.

I tentokrát podle ní ale konec znamená začátek něčeho jiného. „Jedny dveře se zavřou, druhé otevřou… A to, co jsem prožila, mám v sobě napořád a nikdo mi to nemůže vzít,“ dodala Basiková.

Témata: Bára Basiková