Popálená Týnuš Třešničková: Fanoušci si všimli obrovské změny!

Třešničková, Týnuš 13

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

19. listopadu 2020 11:05

Od vážné nehody, při které byla v jednom z tureckých barů vážně popálena česká youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková, uplynuly už více než dva roky. Za tu dobu se dívka hodně změnila - a toho si všimli i její věrní fanoušci!

I když Týnuš své jizvy zpočátku skrývala, postupně se se nim smířila a na sociálních sítích opět začala zveřejňovat své fotky. Dnes jsou už její popáleniny vybledlé a na první pohled si jich mnozí ani nevšimnou. Přesto změnily youtuberce život.

Jinak známou influencerku dnes vnímají i její fanoušci. Jasně to dali najevo například pod její nejnovější fotkou, na které sedí ve vaně a hraje si s vlasy. „Umění očního kontaktu,“ napsala ke snímku Týnuš.

„Podle mě jsi hezčí, než jsi byla před. Předtím jsi byla krásná a teď jsi krásná a bojovnice k tomu,“ píše youtuberce jedna z fanynek. „Moc Ti fandím, jsi krásná a silná! Každý si pořád na něco stěžuje. Nemůžu… Nevím jak… Neumím… Ty do toho dupeš a s grácií! Děkuju!!!“ chválí ji další followerka.

Řada fanoušků se domnívá, že je právě díky svým zkušenostem silnější a navíc také vyzrálejší osobnost. „Hrdá žena, silná osobnost, šarm bohyně a přesně tak Vás Týnko milujeme,“ rozplývá se další diskutující. „Nádherná baba toto opravdu! Je vidět, že předtím jsi byla krásná, ale teď jsi krásnější ještě mnohem víc uvnitř a sálá to z tebe ven na povrch,“ píše Týnuš jiná příznivkyně.

Youtuberka Týnuš Třešničková byla na konci září 2018 vážně zraněna při ohnivé show ve známé istanbulské restauraci Nusr-Et, kterou vlastní kuchař Nusret Gökce známý po celém světě pod přezdívkou Salt Bae. Mladá Češka po incidentu skončila na JIPce, když utrpěla popáleniny asi na třetině těla.

Témata: Týnuš Třešničková