Daniel Hůlka opět protestoval: Ostrá slova o vládě a generaci hlupáků!

Daniel Hůlka 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

19. listopadu 2020 10:42

Spousta lidí s ním v současnosti nesouhlasí, Daniel Hůlka si ale stojí za svým. V úterý se účastnil dalšího protestu proti platným opatřením a během akce také promluvil. Opřel se do vlády, která podle něj chce vychovat generaci hlupáků.

Jak vás stars24.cz informoval, Daniel Hůlka se v den státního svátku 17. listopadu účastnil protestní akce proti koronavirovým opatřením. Dokonce na ní promluvil a začal slovy, že situace je vážná. „Jediné, co nám zbývá, je dávat hodně hlasitě najevo, že s tím nesouhlasíme a že se budeme bránit,“ vyzval další účastníky na úvod.

V ruce u toho držel květinu, což lidem vysvětlil. „Teď jsem před chvilkou dostal od malé holčičky kytičku jako poděkování za vrácení řádu panu Zemanovi, takže mi to udělalo obrovskou radost,“ svěřil se někdejší Zlatý slavík.

Prezident mu před časem vyčinil za účast na jiné protestní akci proti opatřením. Hůlka mu během minulého týdne medaili odeslal poštou, jak mu to poradila prezidentská kancelář.

„I malé děti už vědí, jak to tady je, vědí, že naše vláda je špatná, je proti svému lidu, proti nám všem. Je jim úplně jedno, že spousta lidí krachuje, že nemá na to, aby si koupila jídlo, naopak si furt přitvrzují ty svoje opatření, protože jich se to netýká, oni si žijou dobře,“ pokračoval zpěvák.

Následně Hůlka vyslovil svůj názor, s nímž podle něj souhlasí řada lidí. „Je to tak, že naše vláda bojuje proti svému vlastnímu národu. Chtějí nás vyhladovět, chtějí vychovat generaci hlupáků, protože nepouští děti do školy, a chtějí nás zotročit, udělat z nás úplný plebs, kterému oni budou lehko vládnout. Tohle nechceme, já to taky nechci. Mám dceru a nechci, aby žila v takovém světě,“ uzavřel svůj projev.

Témata: Daniel Hůlka