Veronika Arichteva prozradila tajemství! Jak se mohl jmenovat její syn?

Veronika Arichteva se synem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

18. listopadu 2020 12:46 | Aktualizováno: 18. listopadu 2020 22:03

Od porodu a definitivního rozhodnutí o jménu syna Veroniky Arichtevy uplynulo už několik týdnů, po jejichž uplynutí se rozhodla prozradit tajemství. Herečka na sociální síti uvedla, jak se také mohl jmenovat její syn.

Na konci listopadu to budou už dva měsíce, co Veronika Arichteva přivedla na svět syna, který dostal jméno Luka Christo. Jak je známo všem rodičům, právě proces výběru jména patří k těm nejsložitějším věcem.

Není divu, že také tato slavná maminka nyní s odstupem času přiznala, že měli s manželem Biserem v rukávu i další možnosti. Pokud vám jméno Luka připadá na české poměry exotické, vězte, že to mohlo být ještě zajímavější.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Veronika Arichteva (@veronikaarichtev)

„Řekla bych, že jsem ráno vyřešila vánoční dárek pro babičky a dědy. Taky děláte každej rok fotoknihu nebo kalendář s vnoučatama ne? Matyášek, Kačenka a Asterix,“ napsala herečka k fotce, kterou zveřejnila na instagramu.

Ano, chlapeček se klidně mohl jmenovat Asterix. „To byl v naší rodině pracovní název, když jsme ještě nevěděli, jak se bude Luka jmenovat. Vymyslela ho moje ségra a Matýsek mu prostě neřekne jinak,“ dodala Arichteva.

Témata: Veronika Arichteva