Nervy, stres a rána z čistého nebe! Anna K. otevřeně promluvila o nové rakovině!

Anna K. 8

Autor: Hrušková, stars24.cz

9. března 2018 10:58

Před časem trpěla rakovinovým onemocněním prsu. Nyní jí doktoři oznámili další nemoc. Anna K. zkrátka nemá poslední dobou štěstí. Vyslechnout diagnózu bylo hrozné zvlášť, když herečka už předtím jeden boj s rakovinou vyhrála.

Anna K. popsala magazínu DNES, jak celé vyšetření probíhalo. Bylo to podle jejích slov pouhá rutinní kontrola. V ten den navíc zpěvačka slavila narozeniny, proto se hezky oblíkla a upravila, s tím co se dozví toho dne nepočítala ani v tom nejhorší noční můře. Doktorka jí řekla, že mamograf vypadá dobře, a tak herečku ani ve snu nenapadlo co přijde o pár minut později.

Nevěděla, že za pár chvil už bude mít opět život obrácený naruby. „Ještě jsem šla na sono. Mezitím jsme si vyprávěly. Měly jsme zrovna takové poměrně vážné téma a ona mezi řečí řekla: ‚Tohle se mi ale vůbec nelíbí.‘ A byla taková zvláštní pauza,“ popsala vyšetření zpěvačka. „Jenže ona tu větu zopakovala. Přímo mě oslovila, řekla přesně: Holčičko, tohle se mi ale vůbec nelíbí. V tu chvíli jsem věděla, že jsem v háji.“

Dále popisuje její psychický stav, který následoval po té. Všechno se jí zamotalo před očima, jako by jí vtáhl vír starostí a úzkosti. V tu chvíli se jí všechno otočilo. Potom se krátce vzpamatovala a zeptala se, zda je to to co si myslí. Doktorka jí to potvrdila.

Nepředstavitelná situace pro každého z nás hlavně proto, že Anně K. na toto hrůzné onemocnění odešli i členové milované rodiny. Nejdřív umřela její nejlepší kamarádka na rakovinu plic, tu měla Anna jako svojí sestru a stála při ní do poslední chvíle. Druhé úmrtí blízkého, bylo když umřela maminka jejího partnera Tomáše Varteckého.

Aby toho na zpěvačku nebylo málo zemřel i její tatínek na rakovinu jater. Později si vzalo rakovinové onemocnění ještě dvě její kamarádky. Anna K. se svěřila, že to co si prožila je už maximum. Více toho prý už nevydrží nebo si to neumí představit. Držíme zpěvačce palce, aby se jí podařilo vyhrát i druhý těžký boj.

Témata: Anna K.