Jiří Bartoška skončil v nemocnici: Kdo ho nahradí v novém filmu?

Jiří Bartoška 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2020 21:05

Jiří Bartoška skončil kvůli náhlým zdravotním potížím v nemocnici, a to právě ve chvíli, kdy měl natáčet nový film. Produkce tak musela narychlo shánět náhradníka. Na koho filmaři po konzultaci s herci ukázali?

Jiřímu Bartoškovi momentálně všichni přejí brzké uzdravení, včetně těch, kterým svou zdravotní indispozicí přidělal vrásky na čele. Především máme na mysli štáb romantické komedie Přání Ježíškovi.

Právě se totiž začalo natáčet, a tak bylo potřeba rychle hledat náhradu. „Postava Kristiana, kterou měl Jiří Bartoška ztvárnit, hraje s Evou Holubovou, a tak jsme probírali obsazení i s ní,“ prozradil producent Adam Dvořák.

„A ji napadl Jaroslav Dušek. I když má každý z těchto herců jiný druh projevu, přišlo nám, že je to pěkná výzva,“ uvedl zástupce štábu s tím, že filmaři na herečku dali a roli mu opravdu svěřili.

Kromě Evy Holubové a Jaroslava Duška se ve filmu objeví například i Richard Krajčo, Jiří Langmajer, Elizaveta Maximová, Anna Polívková, Petr Vaněk, Matěj Hádek, Táňa Pauhofová, Hana Vagnerová nebo Veronika Kubařová.

Témata: Jiří Bartoška Jaroslav Dušek Eva Holubová