Jiří Bartoška: Náhlé zdravotní komplikace a operace!

Jiří Bartoška 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

17. listopadu 2020 8:46

Z natáčení nového českého filmu přišla včera jedna špatná zpráva. Jiří Bartoška měl excelovat před kamerou, místo toho skončil v péči lékařů. Postihly ho totiž náhlé zdravotní potíže, které vyžadovaly operaci.

V pondělí večer se v médiích objevily první zprávy o náhlé zdravotní indispozici Jiřího Bartošky. Ten si tou dobou měl plnit pracovní povinnosti na natáčení nové romantické komedie Přání Ježíškovi, které se rozběhlo o víkendu.

Z tiskové zprávy společnosti Bioscop, kterou má stars24.cz k dispozici, vyplývá, že známého herce opravdu postihly zdravotní potíže. „Jiří Bartoška se musel v nemocnici v Brně podrobit operaci slepého střeva, která proběhla bez komplikací,“ uvedl producent filmu Adam Dvořák.

I když to dobře dopadlo, filmaři potřebují pracovat, a tak se komedie bude muset obejít bez indisponovaného Bartošky. „V současné době je v rekonvalescenci, ale my jsme museli operativně hledat řešení vzniklé situace,“ dodal Dvořák.

Bartoška již dříve svedl náročný boj se zákeřnou rakovinou. Lékaři mu v listopadu 2014 diagnostikovali zhoubné onemocnění, které postihlo mízní uzliny v mezihrudí. Musel tehdy rušit divadelní představení i odmítnout velkou roli v životopisné sérii Já, Mattoni.

Témata: Jiří Bartoška