Dojemné FOTO: Slavná návštěva u hrobů Karla Gotta (†80) a Evy Pilarové (†80)!

Ladislav Kerndl navštívil hroby svých přátel 8

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. listopadu 2020 12:59 | Aktualizováno: 17. listopadu 2020 22:02

Listopad je již tradičně doba, kdy vzpomínáme na blízké, kteří již opustili tento svět. Hřbitovy jsou plné lidí, květin i hořících svíček. Své zesnulé kamarády se vydal navštívit také zpěvák Ladislav Kerndl (75).

I když od dušiček uplynuly již dva týdny, hřbitovy jsou stále plné lidí, kteří vzpomínají na své blízké a kamarády. Na hřbitov na Malvazinkách se vydal i zpěvák Ladislav Kerndl. Navštívil hroby svých kolegů a přátel – Karla Gotta a Evy Pilarové.

Gott zemřel před více než rokem, 1 října 2019 podlehl akutní leukémii. Zpěvačka Eva Pilarová zemřela po dlouhé nemoci jen o pár měsíců později. Dnes oba odpočívají na Malvazinkách, jejich hroby leží jen pár metrů od sebe!

S oběma se Láďa Kerndl nejednou potkal na jevišti i mimo něj. I proto mohl jejich hroby teď navštívit najednou. „Tichá vzpomínka na Tebe Karle a Evičko... Bylo mi ctí vystupovat s Vámi na jednom pódiu a trávit společné chvíle,“ dojemně vzpomíná hudebník na svém facebooku.

Oběma svým přátelům tak mohl na jejich hrobě zapálit svíčku. Fotografie z návštěvy následně zveřejnil na sociálních sítích. 

Témata: Ladislav Kerndl Karel Gott Eva Pilarová