Hana Mašlíková o manželské krizi: Dál to skřípe, situace je složitá!

Hana Mašlíková s manželem 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 13:05

Hana Reinders Mašlíková v létě na nějaký čas opustila manžela Andrého, nakonec se ale oba opět ocitli pod jednou střechou. Blonďatá kráska nyní přiznala, že vztahy mezi nimi stále nejsou ideální.

Hana Mašlíková v srpnu odešla od manžela, který ji hodně naštval návštěvou pánského klubu, i když se to snažil nějak smysluplně vysvětlit. Později modelka uvedla, že šlo pouze o poslední kapku. Na nějaký čas se dokonce „schovala“ u rodičů.

Jenže zhruba před měsícem už to vypadalo, že se krizi ve vztahu podařilo jednou provždy zažehnat. Sama modelka a moderátorka tvrdila, že si manželé všechno vyříkali. Teď to ale vypadá na další obrat o 180 stupňů.

Z jejích nejnovějších slov totiž vyplývá, že soužití má k ideálu opravdu daleko. „Moc se mi o tom nechce mluvit. Nějakým způsobem žijeme spolu pod jednou střechou,“ svěřila se webu extra.cz.

„Staráme se o syna, a co bude nebo ne, to teprve uvidíme. Snažíme se, aby naše problémy nezasahovaly do výchovy syna. Naše situace je samozřejmě složitá,“ dodala následně Mašlíková.

Témata: Hana Reinders Mašlíková