Lucie Bílá: Její dobré srdce obdivují i na Slovensku!

Lucie Bílá 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 12:22

Lucie Bílá je dlouhodobě známá tím, že se zajímá i o životní osudy druhých. Dobře to vědí i za hranicemi České republiky, konkrétně na Slovensku. Právě tam teď obdivují její dobré srdce. Čím se zpěvačka vyznamenala?

Lucie Bílá poznala sílu koronavirové pandemie na vlastní kůži. Nejenže sama nákazu prodělala, především se však přijatá opatření podepsala na možnosti vykonávat povolání. I ona přišla o velkou porci koncertů.

Slavice se ale rozhodně nezařadila mezi ty, kteří si na svízelnou situaci stěžují. I proto fanoušci dokážou ocenit její dobré srdce, a to i lidé ze Slovenska. Web cas.sk upozornil, že nemyslí v první řadě na sebe, ale na svůj tým lidí.

Slavná zpěvačka se totiž nechala slyšet, že musí v současnosti pracovat ještě stokrát víc, aby se dokázala postarat o všechny osoby, které jsou na ní závislé. Dokonce připustila, že by kvůli nim byla ochotná zbavit se části majetku.

„Česká zpěvačka Lucie Bílá je známá nejen svým výjimečným hlasem, ale i milým přístupem. Ten se nezapřel ani v čase jedné z nejhorších krizí dějin lidstva,“ píše zmíněný server.

Témata: Lucie Bílá