Eva Holubová se naštvala kvůli Slunečné: Chodí mi sprosté vzkazy!

Eva Holubová 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. listopadu 2020 11:20 | Aktualizováno: 17. listopadu 2020 22:00

Herečka Eva Holubová alias sekretářka Hana Schwartzmüllerová promluvila o své další práci na seriálu Slunečná. I když se spekulovalo, že je její pokračování v pořadu je ohroženo, Holubová to důrazně odmítla!

Jak vás již server stars24.cz informoval, natáčení oblíbeného primáckého seriálu poněkud zkomplikoval fakt, že herečka Eva Holubová odjela za sluníčkem na Sicílii. Nejmenovaný zdroj webu ahaonline.cz dokonce tvrdí, že odmítá přijet, protože se bojí!

To ale herečka důrazně odmítla. „Já budu hrát ve Slunečný! Nikdy jsem z ní neodešla, ani nechtěla odejít! Prohlašuji to tady naposledy a už se k tomu nebudu vracet. Kdo tvrdí něco jiného, lže!“ rozčiluje se herečka na svém instagramu.

Jak sama přiznala, lidí jí teď píší zprávy a ona se proto rozhodla vše uvést na pravou míru! „Chystáme se na odjezd do ČR a je s tím spojeno i dost zařizování, včetně testů na kovid, mít potřebné papíry, prohlášení, zazimovat dům, učit se texty na Slunečnou,“ popisuje Holubová, co ji před návratem do vlasti ještě čeká.

To navíc není vše. „Ale také se rozloučit alespoň pozdravením sousedů z ulice do okna. Jsou to starší lidé, je to tu zvykem, nelze pouze vypadnout,“ popisuje sicilské zvyky Holubová.

Ona sama se prý navíc snaží udržet v kondici procházkami v přírodě, studenou sprchou i vitamíny. „Při své hypertenzi potřebuju. Někteří se pouze ptáte, jiní mi i spíláte a vyčítáte něco, co není pravda. Upozorňuji, že v rámci své duševní hygieny budu tyto příspěvky ignorovat, ty sprosté mazat a blokovat,“ jasně nastavila fanouškům pravidla herečka.

Témata: Eva Holubová seriál Slunečná