Tohle Emmu Smetana nepotěšilo: V záplavě gratulací připomínky aférky s Trojanem!

Emma Smetana před premiérou Šarlatána. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

16. listopadu 2020 10:58

Emma Smetana se od nedělního odpoledne může probírat gratulacemi k oznámení velké novinky týkající se osobního života. Kdyby tak učinila, našla by mezi nimi i vzkazy, které by ji bezpochyby nepotěšily.

Jak vás stars24.cz informoval o uplynulém víkendu, Emma Smetana prostřednictvím příspěvku na sociální síti naznačila, že s partnerem Jordanem Hajem čekají druhého společného potomka.

Smutné je, že v záplavě gratulací, které nastávající maminka dostala, někteří lidé připomínali letní „aférku“ s hercem Josefem Trojanem. Po srpnové premiéře filmu Šarlatán mezi nimi došlo i na intimní doteky.

Oba přímí aktéři celé kauzy se k ní tehdy nevyjádřili, promluvil pouze partner moderátorky a zpěvačky Jordan Haj, který s ní má tříletou dceru Lennon. „Je to nesmysl,“ nechal se slyšet poté, co se o záležitosti dozvěděl.

Nedělní oznámení pravdivost jeho slov potvrdilo, stejně jako přiložená fotografie, na které byla vidět celá spokojená rodinka včetně brzy čtyřleté dcery Lennon. Holčička se už jistě těší na mladšího sourozence.

Témata: Emma Smetana Josef Trojan