Michal Suchánek po velké premiéře v nové roli: Bylo to strašně těžké!

Michal Suchánek v tv pořadu Partička

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. listopadu 2020 15:48

Michal Suchánek se ve filmu pohybuje již dlouhé desítky let, ale až letos měl možnost si vyzkoušet pro sebe novou roli režiséra. Známý bavič potvrdil, že to opravdu není jednoduchá práce.

V létě vás stars24.cz informoval, že na začátku srpna padla pod režijním vedením Michala Suchánka první klapka komedie Večírek. Pro umělce, který je znám především jako herec, to byla premiéra v nové roli.

Filmu už měl mít za sebou premiéru, která byla naplánována na 12. listopadu. K uvedení snímku do kin z dobře známých důvodů nedošlo, přesto o něm v těchto dnech pohovořil do médií.

„Jsem nervák a bylo to strašně těžký. Měl jsem omezenej počet natáčecích dní a pocit, že bych to všechno zahrál líp než herci. Celej den jsem běhal s vysílačkou po place a slyšel všechno, co říkaj blbě,“ přiznal o své režisérské premiéře v rozhlasovém pořadu Blízká setkání.

Nakonec ale Suchánek na samotný pracovní proces vzpomíná v dobrém. „Když natáčení skončilo tak mi došlo, že mi strašně chybí to každodenní vypětí a komandování lidí,“ svěřil se.

Témata: Michal Suchánek