Honza Musil se raduje: Další přírůstek do rodiny!

Honza Musil 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. listopadu 2020 13:03

V rámci koronavirových opatření platí, že by lidé měli trávit čas především v rodinném kruhu. Honza Musil k tomu má i další důvod. V tomto týdnu se jeho rodina rozrostla o dalšího člena.

Honza Musil může mít na Vánoce právem špatné vzpomínky, letos se na ně ale bezpochyby bude těšit. Snad ani není třeba připomínat, jak si během svátků v předminulém roce přivodil vážný úraz páteře.

Novinka z pátečního dne mu však dává důvod, proč je tentokrát s úsměvem na tváři vyhlížet. Z oblíbeného moderátora je totiž již trojnásobným dědečkem. Podruhé je to holčička, která dostala jméno Viktorie.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Honza Musil/Jan Gareth Musil (@musilhonza)

Její maminkou je jeho starší dcera Lucie, na Viki už doma čeká starší sestřička Sára. Ze strany mladší dcery Veroniky se pak moderátor dočkal mužského pokračovatele rodu, když se před dvěma lety narodil chlapeček Jakub.

Snad ani není nutné připomínat, že Musil s partnerem Jakubem vstoupil do registrovaného partnerství, v němž je stále spokojený. Jako mladý se ale oženil a ze vztahu s tehdejší manželkou Ivetou má právě dvě zmíněné dcery.

Témata: Jan Musil