Dominika Gottová a návrat do Finska? Měla to prý v plánu!

Dominika Gottová s manželem. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

15. listopadu 2020 8:47

Dominika Gottová se před několika dny vydala do Finska, aby si urovnala svůj osobní život. Místo rozvodu se snaží dát manželství s hudebníkem Timem znovu dohromady. Šlo o spontánní rozhodnutí?

Dominika Gottová připravila mnoha lidem překvapení, když se rozhodla pro návrat k manželovi Timovi, s nímž by ráda zase žila ve Finsku. Ovšem pro lidi, kteří k ní měli během jejího pobytu v Česku blízko, to až takový šok není.

Její někdejší bytný Miroslav Kolodziej tvrdí, že od první chvíle říkala, že stojí o návrat k finskému hudebníkovi, ale měla obavy z reakce lidí. „Ti dva asi nemůžou být bez sebe. Když jsou spolu, zabili by se, ale když jsou od sebe, touží po sobě,“ řekl webu expres.cz.

Nyní je přesvědčen, že nejstarší dcera legendárního zpěváka už se do rodné země natrvalo nevrátí. Prý od ní v minulosti slyšel, že návrat do Prahy byl velkou chybou.

„Zmizet z Česka plánovala dlouhodobě, konkrétně ve Finsku má slíbené bydlení u kamarádky z Asie, se kterou dříve pracovala,“ dodal Kolodziej. Otázkou je, zdali Gotttové nepromluví do duše její matka, která dala jasně najevo, že jí návrat k Timovi neschvaluje.

Témata: Dominika Gottová Timo Tolkki