Mandrage se probouzejí k životu: Fanoušky potěšili další novinkou!

Skupina Mandrage ukončovala své 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 21:02 | Aktualizováno: 15. listopadu 2020 9:58

Mandrage počátkem letošního roku ukončili činnost, v posledních dnech ale mohou mít jejich fanoušci pocit, že se kapela probouzí opět k životu. Dočkali se totiž další novinky.

Po mnoha měsících se fanoušci dočkali informací přímo od členů kapely Mandrage, jeden z nich dokonce připustil možný comeback. Zatím je potěší alespoň novou deskou. 

The Best Of Mandrage rekapituluje kariéru kapely, která na začátku letošního roku ukončila svoji kariéru. Na tuzemské scéně poměrně úspěšně působila od roku 2001.

"Je fajn uzavřít kapelu a dozvědět se, že samotná ´best ofka´ vydá na trojalbum. V těch písničkách je spousta vzpomínek na jednu velmi vydatnou etapu našich životů, téměř dvacet let jedné kapely, spousta mejdanů, kámošů, holek, koncertů, cest. Příjemná nostalgie po době, na kterou nikdy nezapomeneme. Děkujeme všem, díky kterým jsme si to mohli užívat, bylo to super," uvedl klávesista kapely František Bořík.

Důvodem konce kapely se staly především osobní problémy frontmana skupiny Víta Starého. Skupina už nestačila absolvovat turné Dlouhej únor, které mělo navazovat na novou desku Vidím to růžově, která vyšla loni v prosinci.

Témata: skupina Mandrage