Denisa Nesvačilová smutní: V rodině došlo k úmrtí s covidem!

Denisa Nesvačilová a Eva Burešová 3

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 20:03

Strašák jménem koronavirus obchází Česko, u některých lidí bohužel infekce koncí nejhorším možným koncem. Herečka Denisa Nesvačilová si to dobře uvědomuje, protože kvůli němu přišla o jednu blízkou osobu.

Během koronavirové epidemie už v Česku zemřelo šest tisíc lidí, u kterých testy prokázaly nákazu covidem. Výjimkou bohužel nejsou ani oběti z řad rodin slavných osobností. Koho takový osud potkal?

Se smrtí babičky, kterou postihla infekce v domově pro seniory, se pomalu smiřuje Denisa Nesvačilová. „Mám za sebou náročný měsíc, protože jsme měli i úmrtí v rodině a sešla se spousta špatných věcí, které se mohou stát. Zemřela moje babička,“ potvrdila webu super.cz.

Sympatická herečka známá ze seriálu Slunečná trávila dětská léta na chalupě, kterou prarodiče postavili. Ona ji zdědila a pečuje o ni. Není divu, že po odchodu babičky tam vedly její kroky.

„Je to smutné, ale můžu tam jet aspoň zavzpomínat. Jela jsem tam i den po babiččině smrti. Bylo to strašně těžké, ale kde jinde na toho člověka zavzpomínat tak intenzivně než na místě, kde jsem s ním vyrůstala,“ dodala Nesvačilová.

Témata: Denisa Nesvačilová