Markéta Konvičková si užívá mateřství! V čem ji za dva měsíce změnilo?

Markéta Konvičková s dcerou Amálkou. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

14. listopadu 2020 15:01

Stále je to poměrně nedávno, co se Markéta Konvičková stala maminkou, přesto má ona sama pocit, že mateřství utíká opravdu velice rychle. Každopádně se na ní během pouhých pár týdnů už zvládlo podepsat.

Během letošního babyboomu v českém šoubyznyse se maminkou stala také Markéta Konvičková, která jako by nechtěla zůstat pozadu poté, co pár měsíců před ní oznámila těhotenství dobrá kamarádka Monika Bagárová.

Známá zpěvačka nyní nechce uvěřit tomu, že čas běží tak rychle. „Dnes má 2 měsíce kuřátko moje,“ připomněla na instagramovém profilu a připojila fotografii z nového domu, kam se s rodinou přestěhovala.

„Tak strašně to letí, nemáte ten pocit? Tak maličká už nikdy nebude, co? Jdu si to užívat,“ svěřila se sympatická blondýnka, které příznivci dávali za pravdu. Ona zároveň přiznávala, že ji mateřství mění.

V čem konkrétně? „Nikdy jsem nebyla na tento typ dokumentace a vůbec prezentace, ale když jsem viděla toho Mickeyho a výbavičku, tak jsem se rozplynula. No jo, život se mění a je to boží,“ dodala Konvičková.

Témata: Markéta Konvičková