Iva Janžurová: Rodinné hádky kvůli Gottovi!

Karel Gott

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2020 15:37

Karel Gott měl spoustu fanoušků, ale také své odpůrce, kteří se mezi sebou dokázali pořádně pohádat. Dělo se tak i v rodině herečky Ivy Janžurové, která se slavného zpěváka zastávala.

Minulý týden měla premiéru nejspíš poslední píseň Karla Gotta (†80), duet Vánoční s kapelou Kryštof a jejím frontmanem Richardem Krajčem, autorem skladby. Ve videoklipu se pak objevuje řada známých herců, např. Iva Janžurová.

Právě ona přiznala, že na Mistra nedala dopustit, před lety se kvůli němu dokonce pustila do sporu s dcerou Theodorou. Stalo se tak poté, co po střední škole začala chodit na FAMU.

„Dostala se mezi studenty umělecké školy a ti, v tomhle věku, chtějí povalit na záda skoro všechno, co jejich nástupu do kultury předcházelo, a zaznamenala jsem mimo jiné, že Gotta považují za cosi dávno odbytého, překonaného,“ popsala dle webu blesk.cz.

Janžurová se podle svých slov rozhodně nenechala odbýt. „Velmi jsem ho hájila, a jak se s mojí dcerou Theodorou dobře diskutuje, protože je vždycky v opozici, takže to bývá dlouhé a bouřlivé, zastávala jsem se ho hojně,“ dodala.

Témata: Iva Janžurová Karel Gott