Nahá Lucie Bílá! K MDŽ odhalila obří poprsí!

Lucie Bílá odhodila stud a ukázala obří ňadra 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. března 2018 13:36

Lucie Bílá se za své tělo nestydí. Zveřejnila totiž fotografii, na níž je zcela nahá. A milovníci bujných poprsí si rozhodně přijdou na své!

Fotografie se na sociální síti objevila s jednoduchým popiskem. V něm Lucka vzkazuje ženám, aby si dnešní den užily. Aby ne, dnes se slaví Mezinárodní den žen a to je pro každou ženu rozhodně dobrý důvod, aby si trochu "vyhodila z kopýtka".

"Milé dámy, udělejme dnes něco jen pro sebe. Je to náš den," napsala na Facebook slavná zpěvačka a vzkaz doplnila o fotografii, kterou jsme ještě neviděli. Bílá odhodila stud a ukázala se v celé své kráse.

Lucka nedávno překročila padesátku, přesto stále vypadá skvěle. Kdo ji v čokoládové koupeli fotil zpěvačka neuvedla, rozhodně se mu ale fotka povedla! O tom se ostatně můžete přesvědčit v galerii sami.

Je ale docela dobře možné, že za fotkou stojí její ex partner Radek Filipi, jejichž rozchod zřejmě nenarušil dobré přátelství. Dokazuje to fakt, že bývalí milenci dál vystupují na veřejnosti bok po boku jako kolegové. 

Zpěvačka, ale o obnovení vztahu nemluví a vypadá to, že vše mezi nimi panuje v přátelském duchu. Radek Filipi je pouze opora po pracovní stránce.

Témata: Lucie Bílá