Roman a Petra Vojtkovi: Šťastné shledání po konci karantény!

Roman Vojtek a jeho manželka Petra se šťastně shledali. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2020 12:47

Roman a Petra Vojtkovi v uplynulých dnech měnili plány. Místo společných příprav na příchod miminka se po několik dní museli obejít jeden bez druhého. Ve čtvrtek se ale opět šťastně shledali.

Takový scénář, který jim připravil covid-19, si nastávající rodiče rozhodně nepřáli. Romana Vojtka a jeho těhotnou manželku Petru jen krátce před porodem rozdělila nákaza koronavirem, která se nevyhnula herci a jeho dětem.

Jak vás stars24.cz informoval, hvězdě seriálu Vyprávěj však již skončila karanténa, po dobu jejíhož trvání se Vojtkova žena odstěhovala ze společné domácnosti k příbuzným. Včera ale došlo k opětovnému shledání páru.

Oba to samozřejmě zdokumentovali na svých instagramových profilech. „Konečně doma. Není nic víc než zdraví a láska. Prostě není,“ svěřila se Petra Vojtková na sociální síti a připojila fotografii s milovaným manželem.

Vojtek se také pochlubil snímkem a připomněl, že teď už společně vyhlížejí narození prvního společného potomka. „Jsme už zase spolu… a teď si tu už na tebe hezky počkáme,“ konstatoval.

Témata: Roman Vojtek Petra Vraspírová