Monika Absolonová: Životní změna, po které toužila desítky let!

Monika Absolonová změnila vizáž. 5

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2020 12:05 | Aktualizováno: 13. listopadu 2020 18:38

Když se řekne Monika Absolonová, asi každý si dokáže vybavit, jak vypadá. Jenže známá zpěvačka se rozhodla udělat překvapivou změnu, po které toužila desítky let. Podívejte se sami!

Změna je život, řekla si nejspíš Monika Absolonová, která překvapila fanoušky fotografií zveřejněnou na instagramovém profilu. Nešlo si nevšimnout výrazné změny vizáže, zpěvačka ji ale dlouho nekomentovala.

Doprovodný text příspěvku byl naopak o něčem úplně jiném. „Dnešní a včerejší den měli chlapci fantastickou náladu a skvělé nápady. Je radost mít tak hodné, tiché, klidné, milé, poslušné děti. Vážně je. Teda musí,“ napsala dvojnásobná maminka.

Následně si sympatická zpěvačka posteskla, že v její domácnosti je to jinak. „Škoda, že já to nikdy nezažila. A zatím dle dosavadního vývoje ani asi nezažiju. Ale naděje umírá poslední. Zatím mi z toho úplně zbělely vlasy,“ uvedla.

To už Absolonová narážela na zmíněnou změnu vizáže, po které dle svých slov prahla opravdu dlouho. „Po tomhle jsem toužila 20 let,“ svěřila se.

Témata: Monika Absolonová