Tomáš Plekanec a Lucie Šafářová: Fotka spokojené rodinky vyvolala nepříjemnou reakci!

Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

13. listopadu 2020 11:01 | Aktualizováno: 13. listopadu 2020 22:08

Hokejista Tomáš Plekanec na sociálních sítích zveřejňuje především své sportovní snímky. Občas ale udělá výjimku - například když se chce pochlubit rodinným snímkem s malou dcerkou Leontýnkou!

Už pár týdnů si Lucie Šafářová s dcerou Leontýnkou užívá v teple v Řecku. Na fotkách, které zveřejnila na sociálních sítích, dlouho chyběl její partner a tatínek malé Leontýnky Tomáš Plekanec, spekulovalo se proto, že s nimi na dovolené není.

Všechny drby utnuly společné fotografie z prosluněného Santorini. O rodinnou pohodu se teď podělil i sám hokejista. Na svém instagramovém účtu zveřejnil fotografii s jachty, na které si tulil nejen k Lucii Šafářové, ale i ke své dcerce.

„....není tak důležité co v životě máme, ALE KOHO v něm máme...” pochvaluje si Tomáš. Lucie mu na jeho slova a fotku odpověděla několika srdíčky a polibkem. A fanoušci jsou z něj naměkko. „Tome, máte krásnou rodinu a musím říct, že jsem Vás nikdy neviděla tak často a krásně se smát jako za poslední 1-2 roky,“ chválí sportovce jedna z fanynek.

„Konečně jste na to přišel. Moc vám to přeju, jste nádherná rodina!“ rozplývá se další pisatelka. „Krásná slova. Jsem moc ráda, že vy dva jste spolu, žijte šťastně a spokojeně s Leontýnkou i s klukama,“ napsala fanynka, která narážela na dva Plekancovy syny z manželství se zpěvačkou Lucií Vondráčkovou.

Ne všechny reakce byly ale takto milé. Občas se ozve i nějaký ten nespokojenecI když už spolu Plekanec a Vondráčková delší dobu nežijí a jsou už pár měsíců i oficiálně rozvedeni, část fanoušků je přesvědčena, že se to vůbec nemělo stát! „Tomáši je vidět, že jste šťastnej, ale popravdě bych vedle vás viděla druhou Lucii,“ posteskla si nespokojená diskutující.

Témata: Tomáš Plekanec Lucie Šafářová Lucie Vondráčková