Eva Pilarová (†80) už má hrob: S Gottem si budou dál nablízku!

Eva Pilarová na fotce během posledního rozloučení. 4

Autor: Pavel Krejčí, stars24.cz

13. listopadu 2020 10:42

Eva Pilarová se po mnoha měsících dočkala místa posledního odpočinku. Legendární zpěvačka nakonec spočinula na stejném hřbitově, kde je necelý rok pohřben její kolega Karel Gott.

Eva Pilarová (†80) nás opustila již v polovině letošního března, avšak kvůli koronavirové pandemii se všechno další odehrává se zpožděním. Třeba veřejné rozloučení se uskutečnilo až počátkem června.

Až nyní se pak legendární zpěvačka dočkala důstojného místa posledního odpočinku. Nakonec byl pozůstalými vybrán hřbitov na pražských Malvazinkách, bude tak ležet opravdu jen pár metrů od dlouholetého kolegy Karla Gotta (†80).

Vdovec tak odmítl rodné Brno i jiný pražský hřbitov. „Byla i možnost pochovat Evičku na Vyšehradě. Vím ale moc dobře, že to by nechtěla. Mluvili jsme o tom, když si tam pořídil hrob někdo ze známých, a vždycky nesouhlasně vrtěla hlavou,“ prozradil Jan Kolomazník webu blesk.cz.

„Tenhle hřbitov má atmosféru a mohu sem zajít, kdykoli budu chtít. A Eva bude s Karlem vlastně i po smrti,“ pochválil si vlastní rozhodnutí.

Témata: Eva Pilarová