Radikální proměna Štefana Margity! Proč odjel od Zagorové?

Štefan Margita v roli Luky Kuzmiče 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

8. března 2018 12:15

Štefan Margita a Hana Zagorová tvoří jeden z nejstabilnějších párů českého šoubyznysu. Jakékoliv odloučení je proto téměř nemyslitelné, přesto nyní k jednomu došlo. Margita odjel do Británie, a na jedné z posledních fotografií byste ho vůbec nepoznali.

Štefan Margita na konci února odletěl do Británie, kde hraje v londýnské Královské opeře v Covent Garden. Ztvární roli Luky Kuzmiče v I. jednání Janáčkovy opery Z mrtvého domu, a své fanoušky na sociálcích sítích zásobuje nejnovějšími informacemi z průběhu zkoušek.

Nezdráhá se ani pochlubit fotkami, například s představiteli strážců ve vězení, ale se selfie snímky, na kterých byste zpěváka s úctyhodným hlasem poznali jen těžko.

Aby mu nebylo smutno, přiletěla za ním o několik dní později i Hanka Zagorová, a i přes chladné počasí si čas strávený v Londýně oba užili. Aby ne, Covent Garden, kde zpěvák vystupuje, je podle jeho slov okrsek v centrálním Londýně ve východní části Westminsteru známý jako obchodní a zábavní centrum.

To nejtěžší ale na zpěváka čekalo včera. Poprvé v historii londýnské Královské opery se totiž odehrála na jejím jevišti Janáčkova opera Z mrtvého domu, a jak sám přiznal, trémě v den premiéry statečně odolával. "Ale jedno vím naprosto určitě. Přímo strašlivá tréma mne přepadne, až nám inspicient oznámí, že už za patnáct minut jdeme na jeviště," napsal na sociální síti.

Vše naštěstí dobře dopadlo a dnes se fanouškům pochlubil s tím, jak premiéra dopadla. "Milí příznivci, s radostí Vám sděluji, že včerejší premiéra Janáčkovy opery Z mrtvého domu v londýnské Královské opeře v Covent Garden se moc a moc vydařila. Měli jsme fakt velký úspěch. A moc mne potěšilo, že Londýna na premču přiletěl i režisér Daniel Špinar, který tuto operu před časem režíroval v pražském Národním divadle. Díky, že jste mi drželi palce a mysleli na mne. Moc si toho vážím," napsal.

Témata: štefan margita Hana Zagorová